Banner
Banner
Banner








Example of Section Blog layout (FAQ section)
Jó Show volt Budapesten PDF Nyomtat Email
Írta: Balazs   
2015, FEBRUARY 17, TUESDAY 15:38

Stílusosan szólva jól szelek fújnak a Budapest Boat Show körül. Az előző évek fejlődése folytatódott, visszatértek régi kiállítók és sok újdonságot megismerhettek a vendégek. Végre láthattunk olyan vitorlásokat is amikkel eddig nem, vagy nem sokszor találkoztunk hazai vizeken. Itt volt többek között az új Bavaria 37, X-Yacht XP33, Nau220 Hornet, Pauger Narval 26, Nacra 17, Topaz 12 és a TES Yacht 18 is. Az elektromos hajók között sétálva örömmel tapasztaltuk, hogy már nem csak ormótlan testű hajókba tesznek környezetbarát meghajtást, megjelentek az ízléses, szép testű e-boatok is. Akik kiegészítőket kerestek mind ruházati, mind hajó felszerelési vonalon megtalálhatták számításukat. Képes beszámoló a Budapes Boat Show-ról:

 

 

LAST_UPDATED2
 
24. Budapest Boat Show PDF Nyomtat Email
Írta: Balazs   
2015, FEBRUARY 08, SUNDAY 14:13

Jön a tavasz, készülődünk a szezonra, eljött az ideje az első hazai seregszemlének.  Hétvégén kezdődik a 24. Budapest Boat Show, ami idén sem növi ki a G pavilont, de lesz több mint 60 kiállító 80 kiállított hajóval és gazdag színpadi programokkal. Aktuális téma az éppen zajló Volvo Ocean Race és pénteken akár ingyen is be lehet menni.

 

 

Február 12-15 között 24. alkalommal nyitja ki kapuit a Budapest Boat Show, Magyarország legnagyobb szárazföldi kikötője, a hajózás és a vízi sportok szezonnyitó nagyrendezvénye.

LAST_UPDATED2
Bővebben...
 
Tisza-tó Expo PDF Nyomtat Email
Írta: Balazs   
2014, FEBRUARY 19, WEDNESDAY 12:33

2014.02.19.

Első alkalommal kerül megrendezésre Abádszalókon a Tisza-tó Expo. A horgász- és hajós társadalom gyártóinak, forgalmazóinak, szolgáltatóinak létrehozott rendezvény célja, hogy az ország déli, keleti és északi régiójának lakói számára is könnyen elérhetővé váljon egy a hajózással, vízi sportokkal, horgászattal foglalkozó tematikus kiállítás. A Tisza-tó, mint Európa szinte egyetlen olyan összefüggő, nagy kiterjedésű vízterülete, ahol egyszerre lehetséges vitorlázás, motoros hajózás, egyéb motoros vízi sporteszközök használata, ezen kívül páratlan adottságú horgászvíz és természeti terület, különösen alkalmas egy ilyen rendezvény megvalósítására.

LAST_UPDATED2
Bővebben...
 
Jó csapáson a Budapest Boat Show PDF Nyomtat Email
Írta: Balazs   
2014, FEBRUARY 17, MONDAY 16:40

2014.02.17.

Itt a frissülés! Hosszú éveken át hanyatló fővárosi hajókiállítás friss szelet kapott és az irány is jó. Tavaly már érezhető volt valami mozgolódás, de ez az év meggyőzheti a kiállítókat és a vendégeket, hogy van létjogosultsága a februári Boat Show-nak. A Hungexpo igyekszik felnőni a feladathoz, a hajósok pedig támogatják. Visszatértek régi kiállítók, érkeztek teljesen újak, a G pavilont életre kelt.

LAST_UPDATED2
Bővebben...
 
Ma kezdődik a BBS PDF Nyomtat Email
Írta: Balazs   
2014, FEBRUARY 13, THURSDAY 07:22

2014.02.13.

Ma kezdődik és vasárnapig tart a 23. Budapest Boat Show, amin mi is részt veszünk. Szeretettel várunk mindenkit a G pavilon 103D standján, ahol leleplezzük idei újdonságainkat. Versenyközvetítő rendszerünk elérkezett a 3-as verzióhoz, aminek kifejlesztésénél az eddig eltelt 8 év tapasztalatait, felhasználói kéréseit figyelembe vettük. Igen, idén nyolc éve kezdtünk el versenyközvetítéssel foglalkozni, szinte hihetetlen milyen gyorsan átvitorláztuk ezt az időt és most hol kötöttünk ki! Élveztük minden percét és már tudjuk, merre haladjunk tovább. Találkozzunk hétvégén a Hungexpon!

 

 

LAST_UPDATED2
Bővebben...
 
«ElsőElőző1234567KövetkezőUtolsó»

oldal 1 / 7
 
2024. 04. 20.
Ma Tivadar napja van.

snewisport kereső

Vitorlázás

Utazási információk

on-line versenyközvetítés - LIVE tracking, & hírportál, e-mail: info snewisport hu I...I BHKE Minden jog fenntartva © All Right Reserved 2007-2020. SNEWISPORT