Banner
Banner
Banner








Felhők alatt, jó szélben irány kelet Nyomtat Email
Vitorlázás, szörfözés

Nyirkos, erősen felhős időben rajtolt el a Bavaria Négykezes East verseny amit Bavaria32 és Bavaria Open osztályban írtak ki. A verseny két etapra volt bontható. A start után 10 csomós keleti szélben a zamárdi pályajelig egy hosszú kreucz szakaszt kellett teljesíteni, majd erősödő szélben végig hátszeleztek a párosok Lelléig.

 

 

Bővebben...
 
Őszi Bavaria Négykezes szombaton Nyomtat Email
Vitorlázás, szörfözés

Szombaton kerül megrendezésre a BL Bavaria YachtClub-ban az őszi Bavaria Négykezes verseny. Pénteken délután lehet nevezni, akkor adjuk át az SRB-k is. Szombaton reggel rajtolnak a párosok Balatonlelle elől majd a csövön át Zamárdi elé vitorláznak - ott lesz a forduló - a befutó a BLBYC elé tűzik. A SNEWISPORT LIVE tracking a rajt előtt 15 perccel kezdődik.

 

 

 
Vasárnaptól SeaPromo LIVE tracking Nyomtat Email
Vitorlázás, szörfözés

Vasárnaptól hat napon át közvetítünk az Adriáról, a SeaPromo Regatta hajóinak útvonalai lesznek láthatóak. A tizenhat csapat a Murter sziget és a Klement sziget közti vízterületen előre láthatólag nyolc futamon vesz részt, és idén is lesz csillagtúra.

 

Bővebben...
 
Svert Kupa, a sikeres újraélesztés 86 év után Nyomtat Email
Vitorlázás, szörfözés

Az anekdoták szerint 1929-ben már rendeztek Svert Kupát Zamárdiban, majd ezt követően alig 86 évet kellett várni a következő versenyre. Egy hónapos előkészület eredményeként szombaton újjáélesztették az uszonyos hajók versenyét, ahol kiemelkedően magas számú, 67 egység nevezett be szombaton kilenc óráig. Augusztus második hétvégéjén az időjárás is kegyes volt a keleti medence dél-nyugati oldalán, kellemes észak-keleti szélben rajtolhattak el 10 órakor a katamaránok és az egytestű hajók.

 

 

Bővebben...
 
Három futamos I. MZH regatta Nyomtat Email
Vitorlázás, szörfözés

A Bavaria 32-es osztály soron következő ranglista versenyét rendezték meg Balatonlellén szombaton,  a Magyar Záloghitel Zrt. támogatásával. A hetek óta tartó forróság megtörni látszott délelőtt, a lassan felépülő szél nem lett erős, de 3 futamra elegendő sebességet adott a versenyzőknek. Az esti hidegfront már a kikötőbe érte a csapatokat. A díjkiosztón Té Sailing Team állhatott a dobogó legfelső fokára, második lett a Favonius, harmadik a Calypso.

 

 

Bővebben...
 
Nelson győzelem a négykezesen Nyomtat Email
Vitorlázás, szörfözés

A Flaar szervezésében első alkalommal került megrendezésre a Go West! Kupa 2015. június 12-én. A Tihany – Keszthely négykezesen rajthoz állt a szóló KK élbolya is, a 24 hajós mezőnyben 8méteres Open és Yardstick osztályokban hirdettek eredményt. Varga Lajos – Varró Gábor páros a Nelsonnal (8m open) magabiztosan érkezett elsőként a célba, őket a P26-os Narvallal Hajdú Balázs – Finácy Péter követte, majd Fazekas Gábor – Gyapjas Balázs futott be egy Code8-cal.

 

Bővebben...
 
Go West! Kupa júniusban Nyomtat Email
Vitorlázás, szörfözés

Az első alkalommal megrendezésre kerülő Go West! Kupa egy kétszemélyes vitorlásverseny, amely kitűnő lehetőséget biztosít különböző modern versenyhajók összemérésére, a technikai és taktikai tudás finomítására. A Tihany-Keszthely útvonalon zajló túraverseny rendezője a Flaar Kft., a SNEWISPORT LIVE tracking segítségével lehet majd követni a benevezett hajók útvonalát.

 

Bővebben...
 
SeaPromo Regatta LIVE tracking szeptember végén Nyomtat Email
Vitorlázás, szörfözés

Szeptemberben ismét közvetíteni fogjuk a SeaPromo Regattát, ezúttal az alábbi helyek szerepelnek a kiírásban: Marina Hramina, Rogoznica, Palmizana, Kremik,  Solaris, Skradin, Marina Hramina.

 

Bővebben...
 
Holnap kezdődik a Volcano Race Nyomtat Email
Vitorlázás, szörfözés

Gaetából indul a teljesen magyar felállású Wild Joe csapat szerdán a Volcano Race-en. A már hagyományos vulkánkerülésen kb. 460 tengeri mérföld az útjuk, amit közvetíteni fogunk.

 

 

Bővebben...
 
Bavaria Négykezes Nyomtat Email
Vitorlázás, szörfözés

Több mint húsz hajó vett részt a Rudi Transz Bavaria Négykezes West versenyen, ahol 31 és 40 láb közötti vitorlásokkal teljesítették a kétfős csapatok a Balatonlelle-Keszthely-Balatonlelle távot. Abszolút első lett a Veretéés, Bav32 osztályelső helyet a Sailana szerezte meg.

 

 

Bővebben...
 
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

oldal 6 / 156
 
2024. 05. 16.
Ma Mózes és Botond napja van.

snewisport kereső

Vitorlázás

Utazási információk

on-line versenyközvetítés - LIVE tracking, & hírportál, e-mail: info snewisport hu I...I BHKE Minden jog fenntartva © All Right Reserved 2007-2020. SNEWISPORT