Banner
Banner
Banner








Megdőlt a Kék Sál rekord Nyomtat Email
Vitorlázás, szörfözés

Az év jeges legjobb téli híre! 2023. január 28-án új Kék Sál rekord született, a Dopff Sailing Team - Szentmarjai Gábor, Keresztes István, Sárközy András,Detreköi Zsuzsa  13 óra 10 perc  51 másodperc alatt teljesítette a Kékszalag távot kikötés nélkül Dopff (Fisksatra S30) vitorlásukkal. Ezzel egy alig több, mint egy éve beállított időn sikerült több mint két órát javítani!

 

 

Bővebben...
 
Sikeres tiszteletkör Nyomtat Email
Vitorlázás, szörfözés

Sárközy András minden ősszel körbevitorlázza a Kékszalag távot. Imádja a Balatont, hagyományosan ezzel búcsúztatja az aktuális vitorlás szezont. November 8-án délután ismét útra kelt a Fiskálissal és alig több mint 190km szóló vitorlázással, 3,9 csomós átlagsebességgel érkezett vissza Füred elé 9-én 18 óra 17 perckor. A képre kattintva visszanézhető útvonala, ismétlés jövő novemberben!

 

 

 
Azure Cup 2019 Nyomtat Email
Vitorlázás, szörfözés

Szeptember 15-18 között került mergendezésre a IV. Azure Cup vitorlás regatta. Három nap során három futamra került sor, melyek visszanézhetőek a SNEWISPORT versenyarchívumból.

 

 

 
Csopak nyerte a Nemzeti Regatta vitorlás versenyt Nyomtat Email
Vitorlázás, szörfözés

A Balatoni Hajózási Zrt. a társszervezők közreműködésével és a támogatók jóvoltából negyedik alkalommal rendezte meg Siófokon a Nemzeti Regattát – Magyarország Településeinek Vitorlás Fesztiválját. A Nemzeti Regatta nevű motoroshajó a 2020. évi hajózási szezonban a győztes település nevét viseli, így a hajó „Nemzeti Regatta – 2019 Csopak” néven szeli majd a habokat a Balatonon jövőre.

 

 

Bővebben...
 
Viapan győzelem a X. Rudi Trans 4kezes WEST versenyen Nyomtat Email
Vitorlázás, szörfözés

Hétvégén zajlott Balatonlellén a Bavaria 32 osztály idei második ranglista versenye, a jubileumi X. Rudi Trans 4kezes WEST, amin tíz egység versengett a dobogós helyekért. A rajtot Karacs Zoltán kormányozta Jacky kapta el a legjobban, de szorosan mögötte vitorlázott a Viapan, a Favonius és a Sailana.

 

 

Bővebben...
 
Egykezes '19 túravitorlázás Nyomtat Email
Vitorlázás, szörfözés

Az Egykezes '19 túravitorlázás alapötlete a Folkeboot osztálytól származik, ám egyre többen csatlakoznak a meghívásos tókerüléshez más hajótípusokkal is. Idén a vártnál jobb szélben indultak Tihany mellől, de az előrejelzések szerint szélcsend csak megérkezett, így többen kiálltak. A kemény mag természetesen kitartott a végsőkig. Ezzel az elszántsággal voltak, akik visszaértek, de akadt Fonyód előtt olaj vízen utolsó pillanatig álló vitorlázó is. A SNEWISPORT LIVE tracking-et visszanézve jól látható ki milyen taktikán túrázott, és kinek jött be a legjobban számítása.

 

 

 
Ősszel ismét Azure Cup Nyomtat Email
Vitorlázás, szörfözés

Idén negyedik alkalommal kerül megrendezésre az Adriai-tenger egyik legnépszerűbb magyar rendezésű nagyhajós regattája, az Azure Cup. A tavalyi versenyen 17 csapatban 125 fős mezőny indult, a szervezők idén hasonló létszámra számítanak.

 

 

Bővebben...
 
Téli Regatta 2018-2019 összesített eredményei Nyomtat Email
Vitorlázás, szörfözés

Befejeződött a balatoni Téli Regatták 2018-2019-es sorozata amin Elan310 OD és Open osztályokban lehetett indulni. A Mikulás Regatta, Szilveszteri Regatta, Farsangi Regatta és Tavaszi Regatta legeredményesebb OD csapata Sabján Annamária kormányzásával az El-Lányok lett, az Opent pedig a Kisbolero nyerte Soponyai Géza és Lacsny Gergely kormányzásával.

 

 

Bővebben...
 
Nagy Téli Hideglelő Hajózás Nyomtat Email
Vitorlázás, szörfözés

Március 2-án indul A Nagy Téli Hideglelő Hajózás, mely körbejárja a Balatont. A túra útvonala Balatonfüred – Balatonkenese – Balatonlelle – Balatonfenyves – Badacsony – Balatonlelle, a hat napos vitorlázás során számos érdekes program várja a résztvevőket.

 

 

Bővebben...
 
Ismét Hidegen Légió, irány a téli Balaton Nyomtat Email
Vitorlázás, szörfözés

Alig két hét múlva ismét kihajózik a Hidegen Légió, kezdődik az egy hetes balatoni téli vitorlás túra! Rövid film a tavalyi bevetésről, majd az idei hét ismertetése következik.

 

 

Bővebben...
 
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

oldal 1 / 156
 
2024. 04. 29.
Ma Péter napja van.

snewisport kereső

Vitorlázás

Utazási információk

on-line versenyközvetítés - LIVE tracking, & hírportál, e-mail: info snewisport hu I...I BHKE Minden jog fenntartva © All Right Reserved 2007-2020. SNEWISPORT