Banner
Banner
Banner

Example of Section Blog layout (FAQ section)
Három futamos I. MZH regatta PDF Nyomtat Email
Írta: SNEWISPORT   
2015, JULY 30, THURSDAY 14:29

A Bavaria 32-es osztály soron következő ranglista versenyét rendezték meg Balatonlellén szombaton,  a Magyar Záloghitel Zrt. támogatásával. A hetek óta tartó forróság megtörni látszott délelőtt, a lassan felépülő szél nem lett erős, de 3 futamra elegendő sebességet adott a versenyzőknek. Az esti hidegfront már a kikötőbe érte a csapatokat. A díjkiosztón Té Sailing Team állhatott a dobogó legfelső fokára, második lett a Favonius, harmadik a Calypso.

 

 

LAST_UPDATED2
Bővebben...
 
Nelson győzelem a négykezesen PDF Nyomtat Email
Írta: SNEWISPORT   
2015, JUNE 14, SUNDAY 08:26

A Flaar szervezésében első alkalommal került megrendezésre a Go West! Kupa 2015. június 12-én. A Tihany – Keszthely négykezesen rajthoz állt a szóló KK élbolya is, a 24 hajós mezőnyben 8méteres Open és Yardstick osztályokban hirdettek eredményt. Varga Lajos – Varró Gábor páros a Nelsonnal (8m open) magabiztosan érkezett elsőként a célba, őket a P26-os Narvallal Hajdú Balázs – Finácy Péter követte, majd Fazekas Gábor – Gyapjas Balázs futott be egy Code8-cal.

 

LAST_UPDATED2
Bővebben...
 
Go West! Kupa júniusban PDF Nyomtat Email
Írta: SNEWISPORT   
2015, május 27, WEDNESDAY 17:50

Az első alkalommal megrendezésre kerülő Go West! Kupa egy kétszemélyes vitorlásverseny, amely kitűnő lehetőséget biztosít különböző modern versenyhajók összemérésére, a technikai és taktikai tudás finomítására. A Tihany-Keszthely útvonalon zajló túraverseny rendezője a Flaar Kft., a SNEWISPORT LIVE tracking segítségével lehet majd követni a benevezett hajók útvonalát.

 

LAST_UPDATED2
Bővebben...
 
SeaPromo Regatta LIVE tracking szeptember végén PDF Nyomtat Email
Írta: SNEWISPORT   
2015, május 21, THURSDAY 18:34

Szeptemberben ismét közvetíteni fogjuk a SeaPromo Regattát, ezúttal az alábbi helyek szerepelnek a kiírásban: Marina Hramina, Rogoznica, Palmizana, Kremik,  Solaris, Skradin, Marina Hramina.

 

LAST_UPDATED2
Bővebben...
 
Holnap kezdődik a Volcano Race PDF Nyomtat Email
Írta: SNEWISPORT   
2015, május 19, TUESDAY 11:48

Gaetából indul a teljesen magyar felállású Wild Joe csapat szerdán a Volcano Race-en. A már hagyományos vulkánkerülésen kb. 460 tengeri mérföld az útjuk, amit közvetíteni fogunk.

 

 

LAST_UPDATED2
Bővebben...
 
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

oldal 10 / 309
 
2019. 02. 18.
Ma Bernadett napja van.

snewisport kereső

Vitorlázás

Utazási információk

on-line versenyközvetítés - LIVE tracking, & hírportál, e-mail: info snewisport hu I...I BHKE Minden jog fenntartva © All Right Reserved 2007-2019. SNEWISPORT
snewisport design: vegamedia.hu