Banner
Banner
Banner

Example of Section Blog layout (FAQ section)
Másfél nap halasztás után rajtolhatott el a III. Svert Kupa PDF Nyomtat Email
Írta: SNEWISPORT   
2017, AUGUST 19, SATURDAY 04:41

A Balaton idén nem volt túl kegyes a két napos bőséges – ne szépítsünk, viharos - északi széllel a tó vitorlásversenyei számára az augusztus 12-13-i hétvégén. A tucatnyi ekkora tervezett verseny közül végül a Svert Kupa Zamárdi DELL túraverseny és a Svert Kupa NaturZitrone pályaversenyek – időhiányában összevont – mezőnye elrajtolt vasárnap délután 15.00 órakor a közel másfélnapos várakozás után. Igaz még ekkor is szó szerint a szelek szárnyán repültek a hajók a rekord gyorsasággal teljesített – igaz csökkentett méretű – pályán.  Azoknak akik ki tudták várni a vasárnap délutáni rajtot, egy igazán mozgalmas versenyben lehetett részük.
LAST_UPDATED2
Bővebben...
 
Szélcsíkos Rudi Trans West négykezes PDF Nyomtat Email
Írta: SNEWISPORT   
2017, AUGUST 07, MONDAY 11:43

Hétvégén került megrendezésre a május 20-án viharos szél miatt elmaradt VI. Rudi Trans 4kezes WEST vitorlásverseny. 29 hajó és legénysége sorakozott fel a rajtvonalon szombaton reggel 09.00 órakor. A rajt idején fújó észak-észak nyugati ígéretes és élvezetes futammal kecsegtetett.

 

 

LAST_UPDATED2
Bővebben...
 
Hétvégén ismét LIVE tracking PDF Nyomtat Email
Írta: SNEWISPORT   
2017, AUGUST 01, TUESDAY 13:44

Hétvégén kerül megrendezésre a tavasszal elhalasztott Rudi Trans 4kezes West távolsági vitorlás verseny. A futamot közvetíteni fogjuk, majd a befutó után visszanézhetőek lesznek a hajók útvonalai.

 

 

LAST_UPDATED2
 
Alsóörs a Nemzeti Regatta vitorlásverseny idei győztese PDF Nyomtat Email
Írta: SNEWISPORT   
2017, JUNE 18, SUNDAY 14:29

Teljesült a szervezők célja, hiszen a hétvégén valóban egymásra mosolygott az ország Siófokon. Közönségsikerrel, teltházzal zajlott a balatoni szezonkezdés első nagy családi fesztiválja, ahol a Nemzeti Regatta 38 település részvételével lebonyolított vitorlásversenyét Alsóörs nyerte. A SNEWISPORT két napon át, hét futamot közvetített több ezer parti nézőknek.

 

 

LAST_UPDATED2
Bővebben...
 
Egykezes'17 szóló tókerülő túra PDF Nyomtat Email
Írta: SNEWISPORT   
2017, JUNE 15, THURSDAY 20:52

Második alkalommal közvetítettük a Folbekboat hajók szóló tókerülő túráját. Az éjszakát is átkaroló közvetítés izgalmas lett, mivel a vártnál jobb szélben, izgalmas taktikai csatába kerültek a kormányosok. A tavalyinál jóval gyorsabban teljesített túra történéseit Szutor Ferenc, a Póstás kormányosa jegyezte le.

 

 

LAST_UPDATED2
Bővebben...
 
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

oldal 5 / 310
 
2019. 10. 18.
Ma Lukács napja van.

snewisport kereső

Vitorlázás

Utazási információk

on-line versenyközvetítés - LIVE tracking, & hírportál, e-mail: info snewisport hu I...I BHKE Minden jog fenntartva © All Right Reserved 2007-2019. SNEWISPORT
snewisport design: vegamedia.hu