Banner
Banner
Banner








Example of Section Blog layout (FAQ section)
Nevezési rekord és esti futam a Sail-Ing Business Cup-on PDF Nyomtat Email
Írta: Balazs   
2016, APRIL 13, WEDNESDAY 20:25

Április 18-án délelőtt rajtol minden idők legnagyobb nevezési számával az idei Sail-Ing Business Cup. Az adriai vitorlásversenyre érkező 19 (7-8 fős) csapat egy osztályba tartozó, azaz azonos vitorlással fogja teljesíteni a futamokat. Hétfőtől péntekig lesznek nappali és esti távolsági versenyek valamint csillagtúra is.

 

 

LAST_UPDATED2
Bővebben...
 
Részvételi csúcs a Sail-Ing Business Cup-on PDF Nyomtat Email
Írta: Balazs   
2016, FEBRUARY 25, THURSDAY 17:24

Hisszük, hogy jó csapatban az erő, ez a kölcsönös siker kulcsa. A versenyeken nem ”csak” közvetítünk, hanem szeretnénk minél nagyobb hozzáadott értékkel emelni az esemény színvonalát. Az SBC második évtizedébe lépett amikor 2013-ban első alkalommal volt SNEWISPORT LIVE tracking minden futamról, majd 2014-ben Molnár Csaba és Ruják István kihasználva a szolgáltatásunk adta technikai lehetőségeket első alkalommal rendezett egész napos csillagtúrát a dalmát szigetvilágban. Idén már lesz esti futam is és a nevezők száma csúcsot dönthet.

 

 

LAST_UPDATED2
Bővebben...
 
Kötelezően rizs PDF Nyomtat Email
Írta: Balazs   
2015, május 06, WEDNESDAY 12:58

Aki főzött már hajón pontosan tudja, hogy az otthoni kényelemnek nyoma sincs, kompromisszumos megoldások sora után (milyen alapanyag van a hajón, mit és hol lehet beszerezni és mind ezt egy idegen ország kikötőjében) jutunk el az elkészült ételig, majd következik a tálalás, dekoráció. Charter hajók esetében ez különösen igaz, szükség van némi kreativitásra. A Sail-ing Busiiness Cup résztvevői egy főzőversenyen vehettek részt, ahol a kötelező alapanyag a rizs volt. Az egyszerűnek tűnő feladat cseppet sem volt az, a biográdi kikötőben csütörtök este kápráztatták el az öttagú zsűrit.

 

LAST_UPDATED2
Bővebben...
 
Négy új csapat, sok jó élmény PDF Nyomtat Email
Írta: Balazs   
2015, május 03, SUNDAY 18:21

Több új csapat csatlakozott az SBC mezőnyéhez idén. Volt köztük rutinos versenyzőkből álló team és olyanok is akik itt vitorláztak életükben első alkalommal.A záró vacsorán érdeklődtünk ki hogy érezte magát a versenyen.

 

LAST_UPDATED2
Bővebben...
 
Az eslő Q Pharma aranyérem PDF Nyomtat Email
Írta: Balazs   
2015, május 02, SATURDAY 12:20

Az utolsó napon ragyogó napsütés és 4-5 Bft. erősségű egyenletes délkeleti szél köszöntött a mezőnyre. A kiváló vitorlázó idő láttán a rendezőség egy hosszabb záró futam megrendezése mellett döntött, mely a Pasman-csatornából rajtolt és ért célba. A nagyszerű versenynap végén a Q Pharma Beliczíy Márton kormányzásával megszerezte első Sail-ing Business Cup győzelmét.

 

LAST_UPDATED2
Bővebben...
 
«ElsőElőző12345678KövetkezőUtolsó»

oldal 4 / 8
 
2024. 03. 29.
Ma Auguszta napja van.

snewisport kereső

Vitorlázás

Utazási információk

on-line versenyközvetítés - LIVE tracking, & hírportál, e-mail: info snewisport hu I...I BHKE Minden jog fenntartva © All Right Reserved 2007-2020. SNEWISPORT