Banner
Banner
Banner








Vízi Fesztivál Siófokon! PDF Nyomtat Email
Írta: Balazs   
2009, május 03, SUNDAY 08:49

2009.05.03.

A Sió-Kanál Fesztivállal egy újabb hagyományteremtő rendezvény indul útjára, amely első alkalommal 2009. május 9-10. között kerül megrendezésre, a Balaton7 rendezvénysorozat nyitó programjaként.

 

A Fesztivál egyben Regionális Turisztikai Vásár is, ahol a résztvevő településeknek lehetősége nyílik egy kétnapos kulturális, társadalmi, gasztronómiai bemutatkozásra. A rendezvényen egyik közreműködő partner a Magyar Kajak-Kenu Szövetség.

 

 

A Sió csatornán a Magyar Kajak-Kenu Szövetség rendezi a települések közötti túrakenu versenyt, valamint népszerűsíti a kajak-kenu sportágat olyan kiváló sportolónők segítségével, mint Dónusz Éva olimpiai bajnok és Szabó Szilvia háromszoros olimpiai ezüstérmes. A vendégeknek lehetőségük lesz kipróbálni a kajak-ergométert, valamint a kajakkenusport sátornál kvíz kérdésekre válaszolva ajándéktárgyakat nyerhetnek. A győztesek között az olimpiai bajnokok által dedikált polok kerülnek kisorsolásra.
A fesztiválhangulatot a Sió-Kanál Szörnyének legendája teszi színesebbé: a kedves csatornaszörny áldásos vízszint-ellenőrzési tevékenysége egy virágzó víz környéki kultúra kialakulását tette lehetővé, amelyet ismert személyiségek népszerűsítenek a nagyközönség előtt a rendezvény ideje alatt.
A Sió-Kanál Fesztiválon találkozhat Király Viktorral, Nagy Edmonddal, a United együttessel, a Mystery Gang-gel, de horgászhat, főzhet is, ha kedve tartja, miközben balatoni települések ügyességi kenuversenyen mérik össze erejüket. Lesz utcabál, lampionos csóknakfelvonulás, jazzverseny és salsa-bemutató is. Ezenkívül még számos érdekes programmal várja a városba látogató, kultúrát, sportot, gasztronómiát kedvelő vendégeket Siófok, május 9-10. között a Sió-Kanál Fesztiválon, hiszen: Nyár – Balaton - Siófok

 

 

 

kajakkenusport.hu - snewisport

LAST_UPDATED2
 
 
2024. 05. 16.
Ma Mózes és Botond napja van.

snewisport kereső

Vitorlázás

Utazási információk

on-line versenyközvetítés - LIVE tracking, & hírportál, e-mail: info snewisport hu I...I BHKE Minden jog fenntartva © All Right Reserved 2007-2020. SNEWISPORT