Banner
Banner
Banner








Téli Regatták és gasztro élmények PDF Nyomtat Email
Írta: Balazs   
2018, DECEMBER 28, FRIDAY 10:18

Versenyekben, közvetítésekben és gasztronómiában gazdag téli szezon áll előttünk. Jön az év utolsó balatoni közvetítése, majd februárban több alkalommal a magyar tengerről jelentkezünk.

 

 

Az év utolsó napján Balatonlelléről jelentkezünk, a Szilveszteri Regattán két kategóriában lehet rajthoz állni. A One Design résztvevői Elan 31-es vitorlásokkal pályaversenyezhetnek, akik pedig saját hajójukkal búcsúztatják az óévet Open kategóriában nevezhet be. Az első futam rajtja várhatóan 10 órakor lesz a kikötő bejárata közelében, up&down pályán.

 

Január első hétvégéjén is lesz hova vitorlázni! Január 5-én 14 órakor kezdődik az év első balatoni gasztronómiai eseménye a Déli Téli Party – Pótszilveszter Balatonbogláron a Gömbkilátónál. Hajóval érkező vendégek a BLYC-ben köthetnek ki, onnan a Tekergővel jutnak fel a rendezvényre. A fűtött rendezvénysátorban négy étterem (Gianpiero's Étterem, BL YachtClub & Apartments, Mango Restaurant & Cafe, Melis Hotel és Étterem), egy cukrászda (Márton Cukrászda), egy kávézó (Bárka Kávézó) és hét borászat (Bujdosó Szőlőbirtok és Pincészet, Pócz Pincészet, Veszprémi Pince, Hujber Pincészet, Országh Pincészet, Garamvári Szőlőbirtok, Koltai pincészet) biztosít egyedülálló gasztro élményeket. Kisgyerekes családok keressék fel a Baba-Mama Birodalmat, a Véka Sport úttörőként népszerűsíti a téli kerékpározást. 17 órakor kezdődik Gájer Bálint koncertje, a program háziasszonya Vágó Piros lesz.

 

A Balaton télen is menő, így nincs megállás! Február elején ismét közvetíteni fogunk.

 

Február első szombatján kerül megrendezésre a Gasztro Farsang Balatonlellén, mely egyben a Nagy Balatoni Vitorlás Hét nyitó rendezvénye. A Hidegen Légiósok vasárnap indulnak el a SNEWISPORT által közvetített téli vitorlás túrára a Balaton körül. Útvonaluk Balatonlelle, Balatonfenyves, Badacsony, Balatonlelle, Balatonkenese, Balatonfüred, Balatonlelle. A túra február 9-én a Farsangi Regattával zárul, amit szintén közvetíteni fogunk.

 

A téli vitorlás versenysorozat záróeseménye március 16-án megrendezésre kerülő Tavaszi Regatta lesz.

 

 

 

snewisport

LAST_UPDATED2
 
 
2024. 04. 20.
Ma Tivadar napja van.

snewisport kereső

Vitorlázás

Utazási információk

on-line versenyközvetítés - LIVE tracking, & hírportál, e-mail: info snewisport hu I...I BHKE Minden jog fenntartva © All Right Reserved 2007-2020. SNEWISPORT