Banner
Banner
Banner
Alsóörs a Nemzeti Regatta vitorlásverseny idei győztese PDF Nyomtat Email
Írta: Balazs   
2017, JUNE 18, SUNDAY 14:29

Teljesült a szervezők célja, hiszen a hétvégén valóban egymásra mosolygott az ország Siófokon. Közönségsikerrel, teltházzal zajlott a balatoni szezonkezdés első nagy családi fesztiválja, ahol a Nemzeti Regatta 38 település részvételével lebonyolított vitorlásversenyét Alsóörs nyerte. A SNEWISPORT két napon át, hét futamot közvetített több ezer parti nézőknek.

 

 

A II. Nemzeti Regatta vitorlásversenyeinek GNSS közvetítését idén is a SNEWISPORT valósította meg. A két nap alatt összesen hét futam rajtolt el, szombaton három futamot sikerült megrendezni, futamonként 10-12 csapattal. A negyedik elődöntőre vasárnap reggel került sor, majd még délelőtt, a két negyeddöntőből kerültek ki a döntős csapatok. Idén nem csak nyomvonalakat adtuk, hanem bekapcsolódtunk Ördög Nóra és Borbély Feri mellé, így valóban teljes, szakszerű élő közvetítést valósíthattunk meg. A siófoki mólón felépített ledfal előtt több ezren izgulták végig a futamokat. A vasárnapi döntőbe hat csapat jutott be. Parádésan izgalmas lett a sorsdöntő megmérettetés. Sokáig Balatonboglár és Fűzér küzdött az aranyért, de Alsóőrs az utolsó szakaszon haláltakkot vállalva, hatalmas hajrával a befutó előtt pár száz méterre átvette a vezetést, és meg is tudta tartani.

 

Vitorlásverseny eredmények:

  1. helyezett: Alsóörs
  2. helyezett: Balatonboglár
  3. helyezett: Csopak
  4. helyezett: Füzér
  5. helyezett: Baja
  6. helyezett: Szentes

 

 

 

Futamok visszajátszása:


Nemzeti Regatta döntő elérhető  >>>
Nemzeti Regatta 2. negyeddöntő elérhető  >>>
Nemzeti Regatta 1. negyeddöntő elérhető  >>>
Nemzeti Regatta 4. elődöntő elérhető  >>>
Nemzeti Regatta 3. elődöntő elérhető  >>>
Nemzeti Regatta 2. elődöntő elérhető  >>>
Nemzeti Regatta 1. elődöntő elérhető  >>>

 

 

 

 

A SNEWISPORT köszöni a LIVE tracking támogatóinak együttműködését!

 

snewisport - nemzetiregatta - weberfoto - skipper magazin

 

LAST_UPDATED2
 
 
2024. 05. 26.
Ma Fülöp és Evelin napja van.

snewisport kereső

Vitorlázás

Utazási információk

on-line versenyközvetítés - LIVE tracking, & hírportál, e-mail: info snewisport hu I...I BHKE Minden jog fenntartva © All Right Reserved 2007-2020. SNEWISPORT