Banner
Banner
Banner








Részvételi csúcs a Sail-Ing Business Cup-on PDF Nyomtat Email
Írta: Balazs   
2016, FEBRUARY 25, THURSDAY 17:24

Hisszük, hogy jó csapatban az erő, ez a kölcsönös siker kulcsa. A versenyeken nem ”csak” közvetítünk, hanem szeretnénk minél nagyobb hozzáadott értékkel emelni az esemény színvonalát. Az SBC második évtizedébe lépett amikor 2013-ban első alkalommal volt SNEWISPORT LIVE tracking minden futamról, majd 2014-ben Molnár Csaba és Ruják István kihasználva a szolgáltatásunk adta technikai lehetőségeket első alkalommal rendezett egész napos csillagtúrát a dalmát szigetvilágban. Idén már lesz esti futam is és a nevezők száma csúcsot dönthet.

 

 

A SNEWISPORT LIVE tracking segítségével három éve már itthon is élvezhetik a nzők a futamokat és ennek a rendszernek köszönhető a tengeri csillagtúra mindenki számára élvezetes lebonyolítása is. Ez az a verseny amit évről évre megújítanak, ez idén sem lesz másképp. A 14. Sail-Ing Business Cup résztvevői 2016. április 16-án a hajóátvétellel kezdik meg a versenyhetet. Vasárnap napközben szabadedzés lesz, de onnan érdemes nem túl későn visszatérni a kikötőbe, mert este a XIV. Sail-Ing Business Cup nyitóvacsorája vár a résztvevőkre.  Április 18-án, hétfőn Biograd és a Pasman-csatorna déli része között rajtol az első futam és Sali előtt lesz a célvonal. Amennyiben az időjárás engedi ezen a távon két futamot szeretnének megrendezni, de a szakasz(ok) teljesítésével a nap még nem ér véget. A mindig jó hangulatú főzőverseny új kihívásokat tartogat a csapatoknak és a zsűritagoknak egyaránt. Kedden a Kornati Nemzeti Park festői szigetei között folytatódik a küzdelem. Szerdán a piskerai kikötőt elhagyva kilenc órás csillagtúrán gyűjthetek a pontok, majd este a Marina Hramina (Murter) éttermében baráti vacsorán nézzük vissza és elemezzük az addigi futamok útvonalait. Csütörtök napközben ügyességi számokon mérhetik össze tudásukat a versenyzők de ez a nap még tartogat egy meglepetést estére. 19 órakor rajtol a 20 tmf távú esti futam, aminek befutója Biograd előtt lesz. Pénteken a Pasman- vagy a Vrgada-csatorna szigetei kötött dőlhet el a végső sorrend, este a vacsorával egybekötött díjátadó ünnepséggel zárul a versenyhét.

 

 

SBC 2015

 

A Sail-ing Kft. tizennégy éve rendezi meg áprilisi szezonkezdő tengeri versenyét, és az idei programot ismerve színvonalas, tartalmas hetet kínálnak a résztvevőknek. Az eddig beérkezett nevezések száma elérte a 2008-as csúcsot, de ez meg is dőlhet. Többen már visszatérő csapatként állnak rajthoz és vannak új jelentkezők is.

 

 

Bár még nem zárult le a nevezés, biztos, hogy az SBC-SNEWISPORT együttműködésének legnagyobb hajószámú közvetítése kezdődik április 18-án 10 órakor!

 

 

snewisport

LAST_UPDATED2
 
 
2024. 03. 29.
Ma Auguszta napja van.

snewisport kereső

Vitorlázás

Utazási információk

on-line versenyközvetítés - LIVE tracking, & hírportál, e-mail: info snewisport hu I...I BHKE Minden jog fenntartva © All Right Reserved 2007-2020. SNEWISPORT