Banner
Banner
Banner








Tengeri tracking 2015 PDF Nyomtat Email
Írta: Balazs   
2015, FEBRUARY 08, SUNDAY 10:57

Az évről évre növekvő számú hazai közvetítéseink mellett egyre több alkalommal közvetítünk tengeri versenyeket. Tavaly hat alkalommal voltak követhetőek a vitorlások útvonalai a mediterrán térségből, ebből három hazai rendezésű verseny volt. LIVE tracking naptárunkban már most három adriai verseny szerepel, amik különböző tematikára épülő egy-egy hetes megmérettetések lesznek a horvát szigetvilágban. Közös bennük, hogy az itthon maradtak is részesülhetnek a futamok izgalmaiból.

 

Adriai közvetítéseink sorát a Sail-ing Business Cup nyitja április végén

Egységesen Bavaria 40s vitorlásokból épülő mezőny Biográdból indul és a Kornátok térségében kerül megrendezésre a legtöbb futam. A távolsági- és pályaversenyeken túl minden alkalommal rendeznek technikai számot és már tengeri csillagtúrát is. A közel tíz órás pontgyűjtő megmérettetésre már felkészítettük a közvetítési rendszerünket, idén még izgalmasabb lesz a Kornátok közti LIVE tracking. Esténként lesz főzőverseny, közös vacsora és kivetített útvonalelemzés. A fő hangsúly a vitorlázásé, ami mellett jól esik az esti laza kikapcsolódás is.

 

Szeptemberben SEAPROMO Regatta

Az eddig Ness Regatta néven megrendezésre kerülő versenysorozat már SEAPROMO Regatta néven folytatja a több mint egy évtizedes hagyományt. Igazi business regatta egységes Bavaria 46C vitorlásokkal és gazdag parti programokkal. Idén második alkalommal közvetítjük a Murterről induló egy hetes vízi eseményeket. A pálya- és távolsági versenyeket a közép-dalmát vizeken rendezik, ahol olyan helyekre fut be a mezőny esténként, ahol a pihenés és bulizás jól megfér egymás mellett. Idén is lesz navigációs csillagtúra, főzőverseny, italkóstoló és közös útvonalelemzés is. Hamarosan elkészül a versenykiírás a részletes programleírással, erről külön cikkben fogunk beszámolni.

 

2012-től folyamatosan növekvő létszámú Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokság

Évente növekvő csapatszámmal és sportos vitorlás hajókkal folytatódik az MTNB sorozat. Tavalyi szereplésekor bevált a Salona 38, így nem kell új hajóosztályt keresi a 2015-ös bajnokságra. A Kremikben lévő horvát hajók charter versenyekre lettek felkészítve, kis szélben viszonylag hamar megindulnak és a 40 csomós Bura-ban is élvezetes pillanatokat élhetnek át a hat (esetleg hét) fős csapatok. A távolsági- és pályafutamok útvonalkitűzésekor elsődleges cél a tengeri bajnoksághoz méltó versenyfeltételek megadása. Nincs 10 tmf-es túrafutam és 1 tmf-es up&down pálya. Aki itt indul, az azért jön ide, hogy tengeren versenyezzen, mérje össze tudását a többi csapattal és ezt a rendezők mindig elsődleges szempontnak tartják. Az MTNB karakterisztikájából adódóan itt lesznek a leghosszabb közvetítési napok, itt hajózzák be a versenyzők a legnagyobb távot. A LIVE tracking minden nap élvezetes futamokat biztosít a képernyők előtt lévők számára is.

 

Több éve együttműködünk a fenti versenyek rendezőivel. Együttműködésünk során közös célunk, hogy mindenki a maga területén fejlődjön, évről évre egyre színvonalasabb szolgáltatást nyújthasson. Ebben segítjük, támogatjuk egymást és bízunk benne, hogy a benevezett csapatok és azok családtagjai, barátai szép, izgalmas pillanatokat élnek át velünk. Még nem zárultak le a nevezési idők, lehet csatlakozni a versenyekhez. Információink szerint lesznek olyanok, akik mind a három alkalommal ott lesznek egy-egy vitorlás fedélzetén.

 

Nevezés, további részletek:

Sail-ing Business Cup: SBC 2015   >>>

SEAPROMO Regatta: készül az új weboldal, addig is elérhetőek a +36302518887 telefonszámon, vagy e-mailben [email protected]

Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokság: MTNB   >>>

 

 

Újdonságokkal érkezünk

Tavasszal kerül bemutatásra a SNEWISPORT LIVE tracking v3.5, a tavalyi teljesen új rendszerünk továbbfejlesztett változata. Kihasználva eszközeink adta lehetőségeket igyekszünk felhasználói oldalon még informatívabbá, élvezetesebbé tenni a közvetítéseket valamint az útvonalak visszanézését. Terveink szerint az SBN-n minden új szolgáltatásunk aktív lesz. A több lépcsős folyamat első fázisával már elkészültünk, a 2006 óta működő, 2012-ben frissített flottakövető webes felületünket lecseréltük. A teljesen új oldalt a héten adtuk át, a www.snewi.com címen érhető el és szervesen integrálódik a SNEWISPORT LIVE tracking v.3.5-be.

 

 

 

snewisport

LAST_UPDATED2
 
 
2024. 04. 19.
Ma Emma napja van.

snewisport kereső

Vitorlázás

Utazási információk

on-line versenyközvetítés - LIVE tracking, & hírportál, e-mail: info snewisport hu I...I BHKE Minden jog fenntartva © All Right Reserved 2007-2020. SNEWISPORT