Banner
Banner
Banner








10. Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokság PDF Nyomtat Email
Írta: Balazs   
2013, DECEMBER 10, TUESDAY 19:44

2013.12.10.

A jubileumi 10. Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokságra 2014-ben október 18-25. közötti héten kerül sor. A versenyt a legutóbbi két alkalomhoz hasonlóan a Molnár Csaba vezette Sail-ing Kft. rendezi majd, amely cég egyébként e sikeresen lebonyolított, színvonalas versenyek után a Magyar Vitorlás Szövetség Elnökségének határozata értelmében a következő négy évre is megbízást kapott a rendezésre.

 

Ezúttal új helszínen kezdődnek a versenyek. A találkozási és első indulási pont Primosten lesz, és a Kremik Marinában található Salona 38-as flotta hajóival lehet részt venni. A hajókról, árakról és a versenyről bővebb információk rövidesen elérhetőek lesznek a www.tengerinagyhajosbajnoksag.hu vagy a www.mtnb.hu címeken.

 

 

Örömmel jelenthetjük, hogy a jubileumi versenyt is közvetíteni fogjuk! Érdemes már most csatlakozni az erre létrehozott Facebook eseményhez is.

 

X. MTNB - LIVE Tracking (Facebook esemény, hírek)   >>>

 

 

snewisport

LAST_UPDATED2
 
 
2024. 03. 29.
Ma Auguszta napja van.

snewisport kereső

Vitorlázás

Utazási információk

on-line versenyközvetítés - LIVE tracking, & hírportál, e-mail: info snewisport hu I...I BHKE Minden jog fenntartva © All Right Reserved 2007-2020. SNEWISPORT