Banner
Banner
Banner








Ismét Centomiglia PDF Nyomtat Email
Írta: Balazs   
2011, SEPTEMBER 08, THURSDAY 09:10

2011.09.08.

A Raffica ismét megméretteti magát a Centomiglia vitorlásversenyen. Király Zsolték a hét elején a balatonfüredi hajógyári kikötőben szedték szét a Raffica-t, és készítették elő az útra. Várhatóan ma ér ki a csapat és kezdik az összeszerelést, felkészülést. A rajt szombaton reggel lesz, széltől függően nagyjából 8 órás versennyel számolnak. Az előrejelzések szerint gyenge szél várható, ami kedvez a csapatnak.

 

1951-ben a Circolo Vela Gargnano rendezte meg az eslő Centomiglia-t a Garda-tavon és ez azóta sem változott. Olyan, jelenleg a Balatonon lévő Liberák nyertek itt korábban, mint a Principessa, Gardazzurra, és a hétvégén is rajthoz álló Raffica.

 

Az előrejelzések szerint gyenge szél várható, így a magyar csapatnak akár az aranyérem megszerzése is lehetséges szombat este. A nyerési esélyt növeli, hogy Király Zsolt már többször kormányozta a hajót a tavon, és a fedélzeten ott lesz a Star világbajnok Roberto Benamati is, aki 1997-ben megnyerte a verseny a Raffica-val.

 

 

Raffica Centomiglia crew list:

Kiraly Zsolt, Puskas Tamás, Várkonyi Csabi, Czibor András, Horváth Balázs, Karácsony János, Nagy Gábor, Óvári István, Malh Krisztián, Spiccel Vilmos, Mesterházy N. Ákos, Csiszár Zsolt, Biró Tamás, Roberto Benamati

 

Motoros:

Jankovits András , Bogár Tamás

 

Fotós:

Németh Erika

 

Operatőr:
Ladányi János

Támogatók:
Helly Hansen, snewisport, Masterprint



snewisport
LAST_UPDATED2
 
 
2024. 05. 15.
Ma Zsófia és Szonja napja van.

snewisport kereső

Vitorlázás

Utazási információk

on-line versenyközvetítés - LIVE tracking, & hírportál, e-mail: info snewisport hu I...I BHKE Minden jog fenntartva © All Right Reserved 2007-2020. SNEWISPORT