Banner
Banner
Banner








Budapesten elindult az AEC Business Forum sorozat PDF Nyomtat Email
Írta: Balazs   
2011, május 07, SATURDAY 18:28

2011.05.07.

Budapest, 2011. május 02-án, közel 100 hazai cég képviselői részvételével indult el az AEC Business Forum sorozata, az Európai Unió és az Afrikai Unió gazdasági együttműködéseinek legnagyobb platformja.

 

Az Afrikai Üzleti Fórum keretében már nem csak sportrajongók, de politikusok és a gazdasági élet elitje is megismerhette Gál József és Kondricz Péter monumentális vállalkozását, az Africa Europe Challenge-t.

 

Afrika körülhajózása egy nyílt nevezésű vitorlás verseny, mely olyan amatőr vitorlázók számára kerül kiírásara (profik is jelentkezhetnek), akik rendelkeznek megfelelő gyakorlattal nyílttengeri versenyen való részvételre. A részvétel nem kizárólag a teljes versenyre vonatkozik, hanem egyes szakaszokon is indulhatnak a jelentkezők. A hajókat részben a verseny rendezősége biztosítja a csapatok számára, ezek one-design vitorlások, de saját hajóval is el lehet indulni. A verseny szakaszokból áll a megállókat jelentő országok között, valamint pályaversenyekből, amelyek az egyes állomásokon kerülhetnek megrendezésre.

 

A programsorozat célja, hogy erősítse az Európai Unió és az Afrikai Únió vezetői által megfogalmazott új típusú, a felek egyenrangúságán és kölcsönös gazdasági, politikai és kulturális érdekein alapuló együttműködést. A közel egy évig tartó vitorlás eseménysorozat és a hozzá rendelt nyilvánosság a maga nemében egyedülálló módon kiváló lehetőséget biztosít arra, hogy az európai és afrikai országok népei jobban megismerhessék egymást. Az AEC lehetőséget biztosít minden országnak ahol a regatta megáll, hogy a nyilvánosságon keresztül megfogalmazza és eljuttassa üzenetét az európai nyilvánosságnak, világnak. Bemutassa azt, ami vonzó és szép országában, és beszéljen arról, milyen problémákat kell megoldania.

 

 

Korábbi Africa Europe Challenge cikkek   >>>

 

 

snewisport

LAST_UPDATED2
 
 
2024. 05. 06.
Ma Ivett és Frida napja van.

snewisport kereső

Vitorlázás

Utazási információk

on-line versenyközvetítés - LIVE tracking, & hírportál, e-mail: info snewisport hu I...I BHKE Minden jog fenntartva © All Right Reserved 2007-2020. SNEWISPORT