Banner
Banner
Banner








Visszaszámlálás az évtized legnagyobb kalandjáig PDF Nyomtat Email
Írta: Balazs   
2010, JULY 24, SATURDAY 20:31

2010.07.24.

First yacht race around Africa!

Egy év múlva bont vitorlát az Africa-Europe Challenge nemzetközi flottája, hogy Tengerész Henrik, Bartolomeu Dias és Vasco da Gama örököseként egyedülálló módon és kemény küzdelem árán fedezze fel a csodálatos Afrika eddig ismeretlen arcát.

Visszaszámlálás indul!

Noha a világ minden szegletében rendeztek már vitorlás versenyeket, Afrikát mindeddig – néhány kivételtől eltekintve - csupán elkerülték a kihívásokat kereső vitorlázók. Mindeddig! A háttérben ugyanis már elvégezte a szükséges előkészületeket Gál József és Dr. Kondricz Péter, valamint csapatuk, hogy pontosan egy év múlva, 2011. július 24-én elrajtoljon Máltáról az Africa-Europe Challenge, megkezdve Afrika-kerülő kalandját, karitatív és kulturális misszióját.

 

 

Hisszük, hogy a világon sok olyan vitorlázó van, akinek megdobban a szíve, ha igazi kaland kínálkozik előtte. Akik mernek nekivágni a távolságnak, akik nem csak luxus-kikötőkben szeretnek partra lépni. Akiknek Afrika egy álom, és veszik a bátorságot, hogy testközelből megismerkedjenek vele. Akik nem félnek attól, ha megszűnik körülöttük a jól ismert, kiszámítható, kényelmes környezet. Akik részesei kívánnak lenni egy ügynek, ami több mint vitorlás verseny, több mint más kultúrák megismerése, több mint segítségnyújtás: mindez együtt és még több: tisztelgés Afrika előtt” – mondta a két projektigazgató.

 

Az AEC-t úgy tervezték meg, hogy részt vehessenek rajta professzionális csapatok és hajók, de olyan amatőr vitorlázók is, akik csak 2-3 hét erejéig tudnak kiszakadni egyéb elfoglaltságaikból.

 

A versenyfeltételek és a nevezési rendszer hamarosan elérhető lesz az Africa-Europe Challenge weboldalán.

 

Amennyiben részese akarsz lenni az első olyan nemzetközi komplex vitorlás eseménysorozatnak, ami izgalmas, kemény, megrendítő és felemelő egyszerre, amitől egy kicsit másként fogod ezután szemlélni a világot, csatlakozz minél hamarabb, és életre szóló élménnyel leszel gazdagabb!

 

 

AEC - snewisport

LAST_UPDATED2
 
 
2024. 05. 19.
Ma Ivó és Milán napja van.

snewisport kereső

Vitorlázás

Utazási információk

on-line versenyközvetítés - LIVE tracking, & hírportál, e-mail: info snewisport hu I...I BHKE Minden jog fenntartva © All Right Reserved 2007-2020. SNEWISPORT