Banner
Banner
Banner








Snow-Show 2008. PDF Nyomtat Email
Írta: Balazs   
2008, NOVEMBER 06, THURSDAY 07:45

2008.11.06.

Ma nyitja meg kapuit a téli sportok legnagyobb hazai kiállítása és vására Budapesten a 18. Hó-Show. Ezzel egyidőben, azonos helyszínen rendezik a Spa&Wellness 7. Egészség, turizmus és életmód kiállítást is.

 


A Hungexpo megújult G pavilonjának Trend Szigetén a téli sportok szerelmesei megtalálnak mindent, ami a tökéletes kikapcsolódáshoz, sportoláshoz szükséges: ruhát, felszerelést, a legújabb technikai vívmányokat és újdonságokat. A Magyar Szigeten Síbörzét rendeznek, és itt mutatkoznak be a hazai profi sípályák is. Egész hétvégén üzemelnek, kipróbálhatóak a slide- és tubingpályák. Szomat 16 óra: 3. Indoor Slide Jam, ami a hazai snowboard versenynaptár első versenye lesz.

 

 

Az F pavilonban a  Spa&Wellness 7. Egészség, turizmus és életmód kiállítást rendezik, melyen az érdeklődők a hotel ajánlatok valamint szaunák, medencék és fitness felszerelések széles kínálatából válogathatnak. Aki felfrissülésre vágyik, testét-lelkét is kényeztetheti és az Activlab Egészség Szigeten, tanácsadókkal beszélgethet, és ingyenes egészségügyi szűréseken vehet részt vasárnapig.

 

Mindkét rendezvény egy belépőjeggyel látogatható, és a jegy ára le is vásárolható.

 

 

snewisport

 

LAST_UPDATED2
 
 
2024. 03. 29.
Ma Auguszta napja van.

snewisport kereső

Vitorlázás

Utazási információk

on-line versenyközvetítés - LIVE tracking, & hírportál, e-mail: info snewisport hu I...I BHKE Minden jog fenntartva © All Right Reserved 2007-2020. SNEWISPORT