Banner
Banner
Banner








Rekordszámú nevező a III. Microsoft Közmű Kupán PDF Nyomtat Email
Írta: Balazs   
2008, AUGUST 28, THURSDAY 09:32

2008.08.28.

A 2008. augusztus 29-31 között megrendezésre kerülő III. Microsoft Közmű Kupa előtt a szombati túraversenyre és a vasárnapi pályaversenyre leadott hajónkénti előnevezések száma átlépte a 60-at!

Ez a szám különösen annak fényében kiemelkedő, hogy az idei esztendőtől ugrásszerűen megnövekedett számú - több éves hagyományokkal nem rendelkező - különböző szektorokat megszólító szakmai regatták létszáma több esetben alig érte el a 3-12 egységet. Így kiemelkedően magas részvételi aránynak számít egy adott üzleti szektor vitorlás versenyén az 50 feletti hajólétszám. Úgy fest, hogy a BL Apartments & Yachtclub az idén megrendezett szakmai regatták (I. Graphisoft Építész Regatta, III. Honda Ügyvéd Kupa) után ismét nagysikerű verseny házigazdája lehet.

A nagy érdeklődésre tekintettel, a szervezők a nevezési határidőt meghosszabbították, így 2008. augusztus 29., péntek 19:00 óráig azok a cégek is nevezhetnek, akik csak a napokban értesültek a versenyzés lehetőségéről és csak most szervezték meg csapataikat.
Az időjárás - az előrejelzések szerint - nem lesz akadálya a hétvégi programok maradéktalan lebonyolításának. A rendezők és a Közmű Kupa támogatói várják a víz, gáz, villamos és hulladékhasznosítási szektor szereplőit és partnereiket a BL Apartments & Yachtclubban rendezendő, hétvégi vitorlás versenyre és társasági eseményre.

 

Fontos információ a már nevezett hajók számára:

A BL Apartments & Yachtclub kikötőjébe történő biztonságos ki és behajózást kijelölt hajózási út segíti. A kanadai gyártású piros és zöld színű bóják egyértelmű információt adnak a hajósok számára. A jelzések 170 cm magasan nyúlnak ki a vízből. A gyártó, a bójákat úgy alakította ki, hogy azok a radarok számára is észlelhetőek legyenek. A jelzések napnyugta után, piros és zöld fényjelzéssel segítik a tájékozódást.

Információ és nevezés: www.kozmukupa.hu

 

 

blyc - snewisport

LAST_UPDATED2
 
 
2024. 03. 28.
Ma Gedeon és Johanna napja van.

snewisport kereső

Vitorlázás

Utazási információk

on-line versenyközvetítés - LIVE tracking, & hírportál, e-mail: info snewisport hu I...I BHKE Minden jog fenntartva © All Right Reserved 2007-2020. SNEWISPORT