Banner
Banner
Banner








V. Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokság PDF Nyomtat Email
Írta: Balazs   
2009, SEPTEMBER 03, THURSDAY 06:14

2009.09.03.

Október 10-16. között rendezi meg az Adriatic Challenge Biográdban az V. Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokságot.


Minden ősszel el jön az idő, amikor a hazai vitorlázók színe-java az Adrián találkozik, hogy a tengeren mérjék össze tudásukat. Az AC szervezésében idén ötödik alkalommal megrendezésre kerülő tengeri nagyhajós versenyen a legjobb versenyző megkapja a Magyar Köztársaság bajnoki címét.

 

A versenyen ismét lesznek a médiából ismert sztárok. Idén a Dumaszínházból ismert Kiss Ádám, Hadházi László, Benk Dénes és Szupkay Viktor erősíti a fedélzeten a csapatokat. A vacsora közben pedig be nem áll a szájuk, egész este folyamatosan szórakoztatják majd a versenyen résztvevőket.

 

Az izgalmas futamokról a neves hazai vitorlázók gondoskodnak. A Bodensee-n rendezett Rundum idei győztes csapata, a Raffica Sailing Team egy Bavaria 42 Match vitorlással áll a rajthoz, Tuss Miklós lesz a legidősebb kormányos, Litkey Árpádnak pedig ez lesz az első tengeri bajnoksága kapitányként. Detre Szabolcs és csapata teljes erőbedobással a Dragon EB-re készül, így ők nem indulnak az AC túraversenyén.

 

 

 

snewisport

 

LAST_UPDATED2
 
 
2024. 04. 29.
Ma Péter napja van.

snewisport kereső

Vitorlázás

Utazási információk

on-line versenyközvetítés - LIVE tracking, & hírportál, e-mail: info snewisport hu I...I BHKE Minden jog fenntartva © All Right Reserved 2007-2020. SNEWISPORT